REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
halsky11 napisał(a):skup sie na tym renault i poszukaj czegos japonskiego dodatkowo
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a):skup sie na tym renault i poszukaj czegos japonskiego dodatkowo
renault już jest sprawdzane po nr VIN w serwisie, zobaczymy czy rzeczywiście ma tyle przebiegu... poczytałam trochę dodatkowo o tych clio II i zdania (zresztą jak zawsze...) są podzielone ale wystraszyły mnie trochę wypowiedzi wiary co raz w miesiącu wydawała 150-200zł na naprawy...na ile wierzyć w takie opinie ??? czy jeżeli dobrze przy kupnie się sprawdzi autko można się nie obawiać że samochód będzie się permanentnie psuł .... czy chwilami powiedzmy jesteśmy po prostu bezradni.... ???
illusion napisał(a):kala2505 - polecam nie czytac wywodu halsky11 ten czlowiek lubi koloryzowac, mysli ze ma acure pewnie rocznik 1990, to jest panem szos. Clio II to dobre autko dla kobiety, MAŁO AWARYJNE, tanie czesci , dostepnosc duza, male spalanie 1.2 60 km wystarczy.
Kierunkowskaz napisał(a):Popieram kolegę wyżej. Halsky jak łatwo zauważyć widzi tylko swoją Acure a każda inna marka to złomy które się psują 3 razy dziennie. Clio II podobnie jak Punta nie są złymi autami, oba autka odnosiły spore sukcesy w sprzedaży, od lat nowe i starsze generacje zgarniają nagrody "COTY", to chyba o czymś świadczy. A żadna Acura nigdy nie zajęła nawet 3 miejsca
kala2505 napisał(a):aż mi się wierzyć nie chce...![]()
to niby dlaczego clio czy np. punto są (czy były) jednymi z najczęściej kupowanych aut w Europie ??? Czyli fiaty czy renówki całkowicie wyeliminować jeśli zależy mi aby auto było mało awaryjne ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tu jeszcze VW - jak myślicie warto za taką cenę ??? Ile by można skubnąć z niej ?
halsky11 napisał(a):illusion napisał(a):co do tego lupo wydaje sie w porzadku, ma bardzo dobre oceny i z taka moca to bedziesz miala mala wyscigowke, jesli podolasz finansowo- 9300+2500 oplat?
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a):illusion napisał(a):co do tego lupo wydaje sie w porzadku, ma bardzo dobre oceny i z taka moca to bedziesz miala mala wyscigowke, jesli podolasz finansowo- 9300+2500 oplat?
2500zł a ja myślałam że 1200 no plus ubezpieczenie oczywiście.... lupo mi się podobają i tak myślałam że może by mi spuścił z ceny trochę żebym z wszystkim - autko+opłaty+OC zamknęła się w 10tyś... myślicie że sprzedawcy mogą zejść aż tak z ceny ???
Zdania jak zawsze są podzielone... biorę pod uwagę wszystkie wypowiedzi bo też do końca nie chce mi się wierzyć że jak przy zakupie wszystko się okaże bez zastrzeżeń to raczej nie powinno się mieć problemów - typu 200zł miesięcznie na naprawy... do tej renówki coś mnie ciągnie... sama już nie wiema co do "french-touch"
to wiele się słyszy że we francuzy się w ogóle nie pakować ale co człowiek to opinia i bądź tu kurde mądry człowieku
halsky11 napisał(a):sprzedawca moze obnizyc cene pod warunkiem ze mu udowodnisz ze cos w samochodzie nie gra, bo tak sa z siebie moze 200zl opusci a to cie raczej nie ratuje, mozesz mu tez najechac na psychike ze takich samochodow nikt nie kupuje i jak ty go nie kupisz to nikt inny moze nie przyjsc![]()
jest tez inna opcja abys poszukala tanszego lupo
jak widzisz twoi znajomi rowniez nie polecaja francuskich samchodow wiec cos musi w tym byc, zle opinie o samochodach nie biora sie z nikad
kala2505 napisał(a):barol91 napisał(a):Prawdopodbnie maska ma inny odcień czerwieni
Czyli raczej bitycholercia....
tu mam jeszcze nissanka almere
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Almera czy Lupo??? Halsky już wiem co wybierze hehe