Fiat jest mniej awaryjny. Niby mówi się ze Fiaty są awaryjne ale to wcale nie jest prawda. Mówią tak tylko ci którzy nimi nie jeździli bądź mieli zajechany egzemplarz:-)
A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...
dominiqs napisał(a):A tak między wierszami, co sądzicie o Renaulty Twingo jako miejskim autku mającym dowieźć do pracy...ogólnie chodzi za mną BRAVO ale sam już nie wiem...
Renault Twingo wg. mnie też jest dobrym samochodem do miasta - sąsiad jeździ takim już od lat nie pali dużo, a jego egzemplarz jest praktycznie bezawaryjny,
rzuć okiem też na suzuki swift
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Powiem szczerze że to Twingo lepiej podoba mi się jak Swift, choć ten najnowszy już bardzo fajnie się prezentuje, ale za taką cenę wybrał bym coś innego:)
Twingo osobiscie mi sie nie podoba. Z całego towarzystawa wybrałbym Fiata Bravo. Zgadzam sie z opinia,ze fiaty nie sa awaryjne,mozesz kupic dobrze wyposazonego. A bedzie tani w utrzymaniu,czesci sa nie drogie i dostępne.
Montaż, konserwacja i obsługa akumulatora Przed zamontowaniem akumulatora należy za pomocą ciepłej wody oczyścić klemy (zaciski akumulatorowe) i podstawę mocowania akumulatora. Dopiero po wykonaniu tych czynności można rozpocząć montaż. Należy także pamiętać, iż ...
Kultura jazdy w korkach - czy też tak jeździcie? Mamy miesiące w których na drogach jest ciaśniej niż zwykle. Wtedy częściej niż zazwyczaj możemy spotkać się z zatorami na drodze. W takiej sytuacji częściej też możemy zostać mimowolnymi świadkami lub nawet ofiarami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.