Witam, chcę kupić pierwsze swoje auto. Mogę na nie przeznaczyć maksymalnie 20 tysięcy. Auto musi być 4/5 drzwiowe, niezbyt dużo palące, jakieś ewentualne części zamienne mogłyby być łatwo dostępne. Co polecacie?
Przejrzyj szereg tematów na forum i podaj kilka swoich propozycji. Do tej kwoty jest dosyć szeroki wybór,ale może napisz jaki przebieg roczny wykonujesz oraz czy bardziej trasa czy miasto.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND 2013 / relacja Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie to prawdziwa uczta dla fanów aut z napędem 4x4 i miłośników jazdy w terenie. W hali wystawowej MT Centrum, przy ul. Marsa 56C odbyła się wystawa ponad 120 aut terenowych ...
Z tych to tylko A3 pierwszej generacji lub Mazda 3 najlepiej z benzyną. A2 ma bardzo drogi serwis. A-klasy nigdy w życiu bym nie kupił. Ciaśniejsze niż mój Accent, bezsensownie rozwiązane, upchane wszystko i mimo, że wysoki to i tak się leży jak w zwykłym samochodzie (pozycja za kierownicą). Nie polecam nikomu, po przejażdżce z kolegą.
Co do A-Klasy: wszystko prawda, tylko jeszcze dopisałbym wszędobylską korozję, paskudny wygląd i większość egzemplarzy nadających się tylko do zezłomowania. Może Mini Cooper, New Beetle ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.