Fordon, Ty to lubisz jeździć po młodych kierowcach
![Wink :wink:]()
Choć przyznaję, tu z pełnym szacunkiem, po tym pojechałeś z prawdziwym wyrafinowaniem
![Cool 8)]()
Przypuszczam, że nawet się nie zorientował
Ok, skoro ojciec Twoim zdaniem nie zna się na niczym, to wytłumacz dlaczego tak uważasz? Czyżby z tego względu iż kupując samochód kierował się ekonomicznością i tym, aby czasem przez przypadek go noga nie świerzbiła, żeby dostać mandat za przekroczenie prędkości? Tym bardziej, jeśli jeździ głównie po mieście, nic większego nie jest wymagane... Łatwe do parkowania itd... Jeśli mu taki samochód pasuje, jego sprawa, nie twierdź bezpodstawnie, iż na niczym się nie zna
Nie, nie jestem jeszcze ojcem, a ze swoim też nie żyję w zbytniej zgodzie. Jednak skoro Twój tyle Ci obiecał, to miej trochę więcej szacunku
A teraz do sedna: widać że jesteś jeszcze młody, krew aż wrze, żeby kumplom zaszpanować, czym się jeździ, jak się rozpędza itd... Wszystko pięknie ładnie, ale miej umiar i znaj swoje granice... Jeśli nie miałeś okazji jeździć niczym z wystarczającą ilością kucyków w stajni, to nie testuj, co fura potrafi, bo się przewieziesz, na przyjęcie, ale do izby przyjęć, która niewiele ma wspólnego z imprezkami. Na polskich drogach nie bardzo jest jak pogonić, bo nawet nie będziesz wiedział kiedy, a pozrywasz zawieszenie... Albo wylądujesz w rowie z powodu jakiejś durnej dziury...
Jeśli chodzi o rozmiar, to zgadzam się, że musisz mieć w autku wystarczającą ilość miejsca, więc proponuję w tym momencie samochody większe... Nie napisałeś ile kasy możesz przeznaczyć, czy to ma być samochód bardziej nowy, czy niekoniecznie... Biorąc pod uwagę samochody bardziej używane, ja Ci podrzucam w propozycję Mondeo MKII z silnikiem 1.8, benzynka, żebyś sobie mógł kuchenkę gazową założyć. Będziesz miał tam raczej odpowiednią ilość miejsca, jak na swoje 2 metry
![Cool 8)]()
I da Ci osiągi... Zawieszenie w sam raz na Polskie drogi...
P.S. Nie przyjmuj tego posta jako atak na Twoją osobę... Chcę Ci tylko pomóc podjąć rozsądną decyzję