Obejrzałem nubire, nawet nie wsiadlem... Próg na dziure której na zdjęciu nie widać, w kufrze pospawany, inna jedna z szyb tylnych, jak nic zaliczył wjazd w za przeproszeniem dupe. No i facet wcale nie pierwszy właściciel tylko okazuje się kupił 2 miesiące temu na "dojazdy do pracy". Szkoda ze kiedy pojdechałem z zapałem kombinował pod maską ciężarówki na niemieckich tablicach. Handlarz.
Passat za duży mi się wydaje i chyba niezbyt oszczędny... Raczej coś mniejszego bym wolał ale widzę ze natłok handlarzy w ogłoszeniach.
Przyszłość należy do samochodów na wodór Wyniki najnowszych badań przeprowadzonych przez KPMG pokazują, że na samochody z napędem wodorowym czeka świetlana przyszłość. Ponad połowa polskiej kadry zarządzającej uważa, że takie pojazdy są obecnie trendem numer jeden ...
Jazda z przyczepą - o czym trzeba pamiętać? Wakacje to dla wielu osób okres podróży, inni na czas urlopu planują remont czy przeprowadzkę. Często przydatna w takich sytuacjach może okazać się przyczepa. Prowadzenie auta z przyczepą to jednak często niełatwe ...
No tak a czy to ważne w samochodzie za nie całe 3000zł ? Ważne żeby była blacha dobra i mechanika. A to że kiedyś miał jakąś przygodę to nie powinien być problem.
Ostatnio edytowany przez DamianCAR, 18 Sty 2015, 17:46, edytowano w sumie 1 raz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.