Witam co sadzicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tu dziwne ze inny sprzedaje niz w tytule ogloszenia hm [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] niby handlarz ale nie sprowadzone z zagranicy tylko chyba lapie okazje bo ma z roznymi rejestracjami ale czy taki lepszy od tego co z zahranicy sciaga hm
Ostatnio edytowany przez matinek, 26 Lut 2017, 23:20, edytowano w sumie 1 raz
1. Ładny? :O Praktycznie każdy element źle spasowany. Musiała swoje przeżyć, bo maska, drzwi, bagażnik schodzą się jak zęby u tej pani z London Look. 2. Też bez szału... 3. Silnik lubi olej. 4. Trochę mało jak na Focusa ale dla mnie wygląda najlepiej.
czyli honde warto obejrzec mowisz to jutro sie umowie zadzwonie a co myslisz o tym od handlarza ? galakty hm teraz to mnie zaskoczyles kurcze mike ze ok ty ze nie kurde to juz nie wiem
Obejrzeć możesz ale przecież od razu widać, że każdy ruchomy element jest krzywo. Może lekka parkingówka, a może owinął się wokół drzewa, trzeba być ostrożnym.
Nic nie widzisz? No to jadę: - Maska, lewa strona (patrząc od przodu) nierówno się schodzi lewa linia, ostro krzywo... Tego się nie da nie zauważyć, może powiększ sobie ekran jak patrzysz na telefonie - Porównaj szpary w lewych tylnych drzwiach i prawych, znacząco się różnią więc któreś są krzywe - Bagażnik, z lewej strony mniejsza przerwa niż z prawej
Oto najpopularniejsze samochody na świecie Najnowsze dane portalu analitycznego focus2move.com potwierdzają, że Toyota Corolla nadal zajmuje niezagrożone pierwsze miejsce w rankingu globalnej sprzedaży samochodów. Na drugim miejscu znalazł się amerykański pick-up ...
TOP 11 - najbardziej odlotowe wydechy w samochodach Dobry samochód sportowy musi być dopracowany w każdym calu - od przednich wlotów powietrza aż po końcówki wydechu. A producenci robią wszystko, by nawet te ostanie były w ich samochodach niepowtarzalne. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.