Witam, szukam pierwszego samochodu do kupienia do 10 tyś. zł maksymalnie. Mam na oku dość dużo, a mianowicie : -Civic VI -Almeira II 2.2 Di -Fiat Stilo 1.9 JTD 115km -Golf IV 1.9 TDI 110km -Astra G tylko nie wiem, który silnik -Ibiza II 1.4 75km lub 1.9 TDI 110km -Peugeot 206 tylko też nie wiem co za silnik -Clio II 1.5 Dci 100 km -Focus I 1.6 16V 100km lub 1.8 TDDi 90 km -Rover 25 1.4 103km lub 1.1 Proszę o poradę i pomoc
Widzę, że ktoś tu oglądał motoznafcę na YT Napisz więcej szczegółów, jak będziesz użytkować auto, przewidywane roczne przebiegi, % miasto trasa. Jak na razie znamy tylko budżet, fakt kupna pierwszego auta i listę aut jakiegoś typa z yt
Wodorowa Toyota Mirai we flocie ADAC Niemiecki automobilklub ADAC powiększył swoją flotę o wodorowo-elektryczną Toyotę Mirai. Sedan zasilany ogniwami paliwowymi będzie na co dzień używany przez pracowników klubu w północnej Bawarii. Samochód ...
Pożar samochodu elektrycznego i hybrydy - brak wiedzy i środków W ostatnim czasie dość głośno robi się w temacie pożarów samochodów elektrycznych i hybryd. Zaczęło się od głośnego pożaru Tesli. W Polsce również jeżdżą takie samochody, a nawet trójkołowce oraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.