Jestem totalnym laikiem i mam pytanie potrzebuje dolać płynu do chłodnicy, dopiero co kupiłem samochód płyn jest koloru różowego czy wystarczy że wleje jaki kolwik płyn chłodniczy różowego koloru? I czy przed wlaniem trzeba go jakoś wymieszać?
Jak kupiłeś to najlepiej wymienić od razu cały, + oczywiscie wymiana oleju i filtrów, chyba ze były niedawno wymieniane i masz pewność ze tak było faktycznie
Zgadza się,dolej płyny na zimnym silniku, nigdy nie na ciepłym i to złota zasada. Co do koloru- jeżeli masz różowy to przy takim pozostań, nie zmieniaj go na siłę.
Toyota Avensis silnik 2.0 D-4D Powerboost Avensis 2.0 D-4D Powerboost rozwija moc 150 KM (o 26 KM więcej niż w przypadku wersji seryjnej) oraz moment obrotowy 350 Nm (w zakresie 1600-2800 obr./min., o 40 Nm wiecej niż w przypadku wersji seryjnej). Dzięki temu przyśpieszenie ...
Podsumowanie i wyniki Night Power 2016 Kolejna impreza przygotowana przez Night Power już za nami. Organizatorzy tym razem przygotowali więcej atrakcji niż to było w latach ubiegłych, mogliśmy oglądać wyścigi na 1/8 mili które zostały zorganizowane na ulicy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.