Interesuje mnie rozkrecic biznes typu polerowanie felg czy warto? wiec tu pytanie ilu uzytkownikow forum polerowalo kiedys felgi w servisie a nie samemu
szczerze, to nie słyszałem żeby ktoś korzystał z takiej usługi, ale również nie słyszałem o miejscu, ktore takową oferuje. zależy jeszcze od miejsca...?
a ja ma pytanie....zbliża się zima.... dzwoniłem do sklepu z alufelgami w Gdańsku i pytałem czy polerowane alufelgi z allegro u p-h-allufelgi będą się nadawać ? powiedział mi że nie poleca ale można jeździć .... co Wy na to ?
Moim zdaniem taki biznes nie bardzo ma sens,większość Użytkowników sama poleruje sobie felgi,nie potrzeba do tego żadnej firmy. Poza tym bardziej przydatne byłoby otworzyć serwis zajmujący się piaskowniem oraz prostowaniem felg.
Wymiana akumulatora. Dlaczego warto skorzystać z serwisu? W sieci pojawia się coraz więcej artykułów przedstawiających instruktaż samodzielnej wymiany akumulatora przeprowadzonej w warunkach domowych. Jednocześnie mało mówi się o szkodliwości takiego rozwiązania i ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.