psiadam poloneza caro plus i pod maska mam taka dziwna cześć. Jest to taka kula czarna z której wychodzą dwa weżyki. Jeden był pęknięty to go wymieniłem ale nadal nie wiem do czego to służy i co może się dziać jak się zepsuje.
Ostatnio edytowany przez demolka86, 07 Gru 2010, 18:39, edytowano w sumie 1 raz
Jest to coś w rodzaju zasobnika podciśnienia z zaworem zwrotnym . Gdy ulegnie uszkodzeniu to podczas jazdy nawiew powietrza do wnętrza kabiny dmucha tam i tu w zależności ile gazu naciśniemy
Ta kula to zbiorniczek na podciśnienie. Węzyki to jeden z urządzenia wtryskowego, a drugi leci do kabiny do panelu ogrzewania i przełącza kierunek nawiewu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Kompaktowe crossovery - większa popularność i ciekawy styl Kompaktowe crossovery niezmiennie zyskują coraz większą popularność. Rynek tych aut – zgodnie z danymi JATO Dynamics – zwiększa się o około jedną czwartą rocznie. Dzisiaj takie modele wybierane są nie tylko przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.