Mam od zeszłego tyfodnia podobny dylemat, muszę kupić pompę do mojego BMW e46, w zaprzyjaźnionym sklepie doradzili mi oczywiście SKF'a, jednak cena mnie trochę odstraszyła. Jako dobre zamienniki z nieco niższej półki podano mi DOLZ'a i KRAFT'a. Na allegro znalazłem jeszcze coś nowego o nazwie BRICHSTEIN, czy ktoś już to montował i może się wypowiedzieć, co do jakości?
W moim SKF poszedł się kochać po tygodniu - kupiłem Brichsteina i wszystko działa. Kwestia sztuki. W poprzednim SKF chodził długo i pewnie jeszcze do dziś chodzi. Więc utartym sloganem - jak nie widać różnicy to po co przepłacać?
OK, czyli nie ma za bardzo sensu przepłacać, bo zawsze może trafić się jakaś felerna sztuka. Dobra, no to spróbujemy np. tego Brischsteina. Jestem ciekaw.
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Problem smogu w Polsce, a najbardziej ekologiczne samochody Polska od lat ma najbardziej zanieczyszczone powietrze w Unii Europejskiej – mówi najnowszy raport NIK. W ponad 90 proc. za ten stan rzeczy odpowiada indywidualne ogrzewanie budynków. Pomimo tego, że samochody ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.