Potrzebny specjalista od GPS

07 Lis 2009, 16:01

Witam.Na nawigacji mam AutoMapę5.1.1
Na necie ostatnimi czasy znalazłem 5.5.3 ale na PC.Piszą tam,że aby to działało na palmtopach(nawigacji w samochodzie),to trzeba jakieś witaminki ściągnąc.O co chodzi z tymi witaminkami(tego się ciutek domyślam(,ale przede wszystkim jak nazywają sie te pliki tych witaminek?Mam AutoMapę 5.1.1. z witaminkami na PC i Na nawigację do auta.Ale jak odróżnić,które witaminiki są które?I czy witaminka z %.1.1. będzie pasowała do 5.5.3?
Znalazłem też mapt bezinstalacyjne.O co z tym z kolei chodzi?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

07 Lis 2009, 18:20

MotoAlbercik napisał(a):Witam.Na nawigacji mam AutoMapę5.1.1
Na necie ostatnimi czasy znalazłem 5.5.3 ale na PC.Piszą tam,że aby to działało na palmtopach(nawigacji w samochodzie),to trzeba jakieś witaminki ściągnąc.O co chodzi z tymi witaminkami(tego się ciutek domyślam(,ale przede wszystkim jak nazywają sie te pliki tych witaminek?Mam AutoMapę 5.1.1. z witaminkami na PC i Na nawigację do auta.Ale jak odróżnić,które witaminiki są które?I czy witaminka z %.1.1. będzie pasowała do 5.5.3?

na 90% nie będzie pasować
witaminy masz na przyklad tu

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

lub tu

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

pogrzeb coś znajdziesz ;)
MotoAlbercik napisał(a):Znalazłem też mapt bezinstalacyjne.O co z tym z kolei chodzi?
chodzi o to że ta mapa jest już zainstalowana kopiujesz ja tylko na karte SD jeden warunek identyczne urządzenie jak to na którym jest zainstalowana
Ostatnio edytowany przez pocieszny 16 Lis 2009, 11:20, edytowano w sumie 2 razy
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Skrobaczka do szyb samochodowych
    Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...