REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
AkuQ napisał(a): Będzie generowało mniejsze koszty niż większe i starsze. Oponentów i wmawiających że 15 letni samochód (przykład) będzie lepszy od 3 letniego francuza bo jedno to żabojad a drugie japońska super konstrukcja pozdrawiam serdelecznie
szybki napisał(a):Znowu się kłania problem zrozumienia tematu u Ciebie ale to jest kwestia tej mądrości która płynie z Twoich wypowiedzi...
szybki napisał(a):Autor tematu pytał o nowsze Clio2 i i starszego Golfa5 więc jeżeli gdzieś widziałeś Golfa5 15sto letniego i produkcji JP to gratuluje ale ja z takim się nie spotkałem.
szybki napisał(a):Pewnych faktów nie zmienisz i tak jak możesz sobie dyskutować o nowych japońcach że są kiepskie to nie porównuj pod względem awaryjności np: aut kocernu Toyota z lat 90-02 do żabojadów bo się ośmieszasz swoją totalna nie wiedzą...
szybki napisał(a):Generalnie autor tematu powinien zastanowić się ile jeździ, gdzie jeździ i jakie ma upodobania. Polecanie auta młodszego tylko dlatego że jest młodsze jest bez sensu.
szybki napisał(a):Jeżeli sobie zrobisz w głowie taki business plan to większe prawdopodobieństwo że unikniesz wpadki nie zadowolenia z auta.
Jeżeli używasz auta do kręcenia się po mieście to bierz clio jak dłuższe wypady to warto przemyśleć golfa.
AkuQ napisał(a): szybki napisał(a):Pewnych faktów nie zmienisz i tak jak możesz sobie dyskutować o nowych japońcach że są kiepskie to nie porównuj pod względem awaryjności np: aut kocernu Toyota z lat 90-02 do żabojadów bo się ośmieszasz swoją totalna nie wiedzą...
Póki co to ty się ośmieszasz swoją nieznajomością zasad ortografii ojczystego językaOchłoń troszkę i odrobię pokory...
AkuQ napisał(a):.bo to ja każdemu wciskam jakie to 15-20 letnie ulepy są spokoZ resztą zobaczysz, troszkę pożyjesz to światopogląd Ci się zmieni, piszę całkiem poważnie, za 5-10 lat zrozumiesz o co mi chodziło