Problem Audi A4B5 Parę pytań

04 Gru 2015, 17:31

Witam. Mam audi A4b5 1.9 TDi 97r. 90 KM i od pewnego czasu mam problem z parowaniem szyby od środka później to zamarza i jest szron . Wszystkie odpływy są odblokowane przy silniku chłodnica cała ale zauważyłem, że jak włożę szmatkę w boczek od str kierowcy to ona jest mokra, że można z niej wycisnąć wodę a tak tylko się dzieje jak pada deszcz na lato jest git. I mam pytanie właśnie odnoście tego czy ktoś miał tak samo ? A może ktoś z was wie o co chodzi . Czy to jest jakaś uszczelka drzwi czy może ta uszczelka szyby ta nad klamką czy to jeszcze coś innego, że do boczku dostaje mi się woda i to paruję później ? ( boczek mokry jest na dole przy schowku, Podsufitka sucha jak i słupek przedniej szyby )
przemo5512
Obserwowany

Auto: Audi A4 B5
Silnik: 1.9 TDI 90 Km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zmiany w przepisach
    Od dnia 5 grudnia 2020, w życie wchodzą zmiany w przepisach dotyczących kierowców i właścicieli samochodów. - Tablice rejestracyjne / miejsce na pieczątkę podczas OBT / Prawo Jazdy / rejestracja pojazdu.
    Jak Toyota nauczyła świat wydajnej produkcji
    Toyota stała się pierwszym producentem na świecie, którego roczna produkcja przekroczyła 10 milionów aut. Toyota Corolla – samochód, który zmotoryzował japońską klasę średnią – jest ...