Problem z głosnikami i radiem.

31 Lip 2013, 14:59

Cześć,

Mam pewien problem z głośnikami i radiem. Ostatnio kupiłem taki zestaw :
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

To że zestaw szału nie robi to nic. Nie jestem audiofilem :)

Wczoraj wszystko podłączyłem grało, było ok.
Dzisiaj przejechałem jakieś 3 km i stało się coś dziwnego. Dzwięk sie zgubił, cisza, chociaż radio pracuje. Wyłączam radio, włączam ponownie i w prawym głośniku słychać takie jakby "pyknięcie", jednak na tym się kończy. Wie ktoś może gdzie leży problem?

Z góry bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Kamil
Nero93
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 09 2011
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Opel Corsa
Silnik: 1.4 90KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

13 Sie 2013, 15:20

Witam,
Nie będę tworzył nowego wątku więc się podepnę.
Założyłem radio w cieniasie wszystko grało przez 2 dni do wczorajszego wieczora.
Włączam radio a tu podświetlenie nie działa, a z głośników nic nie słychać. Pogłośniłem na full i słychać jakieś trzaski a między trzaskami przewija się bardzo cicho w tle muzyka. Świeci się tylko jedna dioda czerwona przy pokrętle. Radio wygląda tak; Zdjęcie
halford232
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 04 1986
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: fiat, renault
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Top Safety Pick dla modeli Mitsubishi ASX i Lancer
    Eksperci z instytutu Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) zaliczyli dwa modele z rocznika 2013 dostępne w salonach Mitsubishi Motors North America (MMNA) do grona najbezpieczniejszych pojazdów oferowanych ...
    SKODA Octavia - przemyślane rozwiązania
    SKODA Octavia to najważniejszy z modeli marki, który wciąż bije rekordy popularności i jest najchętniej kupowanym modelem od 2009 roku w Polsce. Debiut trzeciej generacji tego auta stanowi wielkie wydarzenie dla całej ...