Witam. Mam Fiata Cinquecento i odkąd go kupiłem nie działał mi lewy głośnik z przodu. Znalazłem jakieś w domu i chciałem wymienić, ale też nie działa. Co jest nie tak? Kable wszystkie wyglądają dobrze.
Na piszę to jaśniej, przymocowujesz nowy przewód do starego od strony głośnika wyciągasz radio lokalizujesz ten przewód do którego przymocowałeś nowy po kolorach i ciągniesz wciągając nowy na miejsce starego jednocześnie monitorujesz ile już wciągnąłeś nowego przewodu bo może się gdzieś zablokować i trzeba będzie zlokalizować miejsce zablokowania i jakoś go prześlizgnąć dalej.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Od czego zależą ceny ubezpieczenia OC? Cena za ubezpieczenie OC nie jest określona w sposób jednolity. Każde towarzystwo ubezpieczeniowe oferujące taką polisę komunikacyjną może brać pod uwagę przy wyliczaniu wysokości składki ubezpieczeniowej inne czynniki. ...
Przewód może być inny ważne żeby był z miedzi, i nie za gruby, chyba że jesteś audiofilem to pytaj o porady speców od radia jakie przewody "w tym sezonie są dobre"
Jak nie umiesz znaleźć opisanych przewodów to odpuść sobie tą robotę i zleć komuś kto chociaż troszkę ma o tym pojęcie. Dodam jeszcze tylko, że chodzi o taka kostkę - [link wygasł] A kostka napięciowa z przewodem czarnym, czerwonym, niebieskim, pomarańczowym, żółtym Cię nie interesuje.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.