Problem z nawigacją mercedes w176 2013r.

Problem z nawigacją mercedes w176 2013r.

30 Paź 2019, 22:19

Witam
Po uruchomieniu nawigacji wyświetla się komunikat "brak aktywnego modułu nawigacji", w schowku posiadam urządzenie o nazwie "Becker". Moje pytanie: Czego brakuje by nawigacja działała?
Pozdrawiam
Ackaa8
Obserwowany
 
Posty: 1

Re: Problem z nawigacją mercedes w176 2013r.

31 Paź 2019, 13:48

Dokładałeś tą nawigację do swojego samochodu czy była już tam zamontowana? Napisz więcej jaki to model nawigacji i tak samo tego urządzenia ze schowka, jakieś numery?

Z tego co napisałeś praktycznie nic nie wiemy.

W tym przypadku najprostszym problemem może być brak modułu GPS lub brak komunikacji z nim.
Cichy77
Stały forumowicz
 
Posty: 3939
Zdjęcia: 35
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

    Filtr kabinowy (przeciwpyłkowy) zakładamy strzałką w górę czy w dół? Filtr kabinowy (przeciwpyłkowy) zakładamy strzałką w górę czy w dół?
    Przeglądając forum i inne strony w internecie widzę że sporo osób ma problem z poprawnym założeniem filtra kabinowego jak jest na nim strzałka. Jedni piszą, że w instrukcji jest do góry i tak trzeba zakładać. ...
    [C] Bravo 1,4 T-Jet / Civic 1,8 / i30 1,6 / Megane 1,4TCe /Leon 1,4TSI [C] Bravo 1,4 T-Jet / Civic 1,8 / i30 1,6 / Megane 1,4TCe /Leon 1,4TSI
    Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silniki benzynowe o mocy ok. 130KM - modele z ok. 2010r. - manualna skrzynia biegów Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Bravo II 1,4 T-Jet - 120KM - Honda ...

  •