problem jak w temacie a mianowicie po uruchomieniu silnika jak skręcam kierownica w prawo wszystko jest ok a gdy chcę skręcić w lewo zaczyna się problem zaczyna blokować kierownice i trzeba użyć większej siły i znowu jak chce skręcić w lewo kierownica idzie lekko i znowu ciężko proszę o pomoc co to może być dodam jeszcze że wymiana płynu nic nie dała i maglownicy też tylko pompa mi została ta stara
panowie długo nie pisałem ale trudno jak byście mieli taki problem to wymiencie na inną maaglownice ja wymieniłem dwie i dopiero ta druga była dobra probem z głowy wspomaganie działa i temat zamknięty
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Bezpieczniej w czystym samochodzie Świeżo umyty samochód nie tylko lepiej się prezentuje – czyste szyby, lusterka i światła to warunek bezpiecznej jazdy. Kierowca powinien zadbać o to zwłaszcza przed wyjazdem w dłuższą trasę. Jednym z podstawowych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.