Prośba o ocenę samochodu

13 Sty 2011, 13:27

Witam, mam gorącą prośbę o ocenę wyboru następującego auta:

[link do Gratka wygasł]

W rozmowie ze sprzedawcą dowiedziałem się, że samochód jeździł przez rok w wypożyczalni, a następnie przez rok na tzw. wypożyczeniu długoterminowym.

Czy waszym zdaniem jest to zakup opłacalny?

Dodam, że moi znajomi kupili u nich już trzy samochody i z każdego byli bardzo zadowoleni
visigoth
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

13 Sty 2011, 14:40

Niewiem czy przod nie był robiony.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Sty 2011, 14:53

Według sprzedawcy (rozmowa telefoniczna) miał drobną naprawę lakierniczą z uwagi na przerysowanie zderzaka.
visigoth
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

13 Sty 2011, 17:44

No przedni zderzak był malowany napewno ale też nie dają mi spokoju te szczeliny między zderzakiem a błotnikami,z dwóch stron są inne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Sty 2011, 08:31

Widać ze auto było lakierowane z przody,ale jeżeli jest to dobrze zrobione-zdjęcia niestety nie oddadzą tego w całości,to auto można obejrzeć. Najlepiej zrobić to na żywo,tylko w ten sposób ocenisz obiektywnie.
MotoTechnic
Początkujący

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Nowoczesny i pełen charakteru - Citroen SpaceTourer
    Nowoczesny i pełen charakteru – taki jest nowy CITROËN SpaceTourer. Z nadwoziem dostępnym w trzech wariantach i różnymi konfiguracjami wnętrza doskonale wpisuje się w nowoczesny styl życia – dla rodziny, ...