Prośba o sprawdzenie ogłoszenia.

23 Mar 2019, 19:53

Witam, jestem zainteresowany sprawdzeniem tych aut i prosiłbym o rzucenie na nie okiem.

1: [link do oferty na Olx wygasł]
zastanawia mnie tu spasowanie przedniego zderzaka, powinno ono takie być?
2: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Flacko
Nowicjusz

23 Mar 2019, 20:09

Czy spasowanie zderzaka powinno takie być ?

Nie powinno takie być spasowanie zderzaka

I o czym to świadczy ?

Dla mnie o niczym, albo o tym:

Widziałeś jak ludzie jeżdżą? Podjeżdża taka pani takim samochodem do sklepu, parkuje i dopierd....la tak do krawężnika że zderzak przedni tylko jęczy :lol:
Po 5 sklepach taki zderzaczek ma zerwane zaczepy no i mąż to musi poprawić, więc bierze śrubokręt, wkręty, 4-pak i naprawia,
W rezultacie auto wygląda tak jak wygląda, czyli zderzak do korekty, być może do naprawy zaczepy.
Handlarz zapewne by to poprawił tak jak ma być a prywatny ma to daleko w 4 literach, chce się pozbyć i nic nie dokładać, niech się buja z tym nowy właściciel :lol:

Więc pytaj Pani Moniki co zrobiła z tym przednim zderzakiem :lol:

Jeszcze jest opcja że jechała szybko i wjechała w kota, wiesz teraz marzec więc kotów na drogach bardzo dużo :lol:
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Mówisz ogrzewanie postojowe, myślisz ...
    Webasto to jeden ze 100 wiodących dostawców przemysłu motoryzacyjnego, najbardziej znany kierowcom z produkcji systemów ogrzewania postojowego. Niemiecka firma z miejscowości Stockdorf ma tradycję, sięgającą ...