Witam forum! Mam pytanie odnośnie używanego samochodu z salonu. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Waszym zdaniem warto? Mam do wydania na samochod 35tys zł głownie do miasta, czasami większe trasy na wakacje/weekendy. Zdaję sobie sprawę, że wyposażenie nie powala na głowę, ale może warto ze względu na to że to salon? Jak myślicie?
Przejrzałem ogłoszenie i początkowo myślałem że auto ktoś zostawił w rozliczeniu. Wziął nowe zostawił stare normalna rzecz tylko czemu auto z Włoch, przebieg podejrzanie niski jak na auto sprowadzone.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Japonia przestawia gospodarkę na wodór Władze Japonii widzą w wodorze sposób na obniżenie emisyjności gospodarki i niezależność energetyczną. Po dotychczasowych programach pilotażowych kraj ten przygotowuje się do szeroko zakrojonych działań na poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.