Witam serdecznie. Jestem na etapie poszukiwania samochodu i mam z tym problem. Przedział cenowy 65tys +, do tej pory jeżdziłem Mondeo mk4 w dieslu. Ważne by autko było dobrze wyciszone i dosć żwawe. Każda podpowiedz będzie dla mnie cenna.
rafał83 napisał(a):Każda podpowiedz będzie dla mnie cenna.
Każda podpowiedź będzie DLA NAS cenna, a w szczególności: -ile km rocznie robisz? -ile % trasa/miasto (a jeśli trasa to czy drogi krajowe czy autostrady)? -jaki segment Ciebie interesuje?
Jesli chodzi o segment to coś zbliżonego do Mondeo ( nie musi być kombi ). Autko sporo będzie jeżdziło po mieście , dodatkowo wypady wakacyjne, zimowe polska i zagranica. Rocznie max 12-15 tys
Dziekuję za szybką odpowiedż. Na mondeo niestety mkv za mały budżet . A jak z wyciszeniem hondy przy autostradowych prędkościach i ewentualnie które te auta nadają się pod lpg ( czy warto? ).
BMW 3 Gran Turismo wzbogaci gamę modeli BMW serii 3 Nowe BMW 3 Gran Turismo to innowacyjna koncepcja, która wzbogaci gamę modeli BMW serii 3. Trzeci wariant nadwoziowy w tej rodzinie łączy dynamikę Sedana, sportowy genotyp oraz praktyczny i wszechstronny charakter wersji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.