Pytanie górna lampka Astra F

27 Sie 2010, 22:05

Witam, posiadam Opla Astre F z 95 roku i mam pytanie. Czy da się tak zrobić aby ta górna lampka świeciła się np. z zamkniętymi drzwiami, bo jak narazie działa tylko przy otwartych, a to mnie ciekawi bo widziałem jak kierowca taksówki umiał ją zapalić.
A i jeszcze drugie pytanie, jak gra mi radio to nie wyświetla mi się nazwa stacji na górnym panelu obok wskaźnika temperatury i czasu. :cry:

Pozdrawiam wszystkich :grin:
dawi95
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

27 Sie 2010, 22:12

dawi95 napisał(a):Witam, posiadam Opla Astre F z 95 roku i mam pytanie. Czy da się tak zrobić aby ta górna lampka świeciła się np. z zamkniętymi drzwiami, bo jak narazie działa tylko przy otwartych, a to mnie ciekawi bo widziałem jak kierowca taksówki umiał ją zapalić.

A nie masz przy tej lampce żadnego przesuwaka ??
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

27 Sie 2010, 22:16

samurajsj700 napisał(a):A nie masz przy tej lampce żadnego przesuwaka ??

Nie jestem pewny czy tam jest czy tez trzeba zaświecić ją włącznikiem głównym świateł pociągając go do siebie... :?: :?:

[ Dodano: 27 Sierpień 2010, 22:18 ]
Ps.Zrobic taki manewr jak byś chcial go wyciągnąc z mocowania-tylko bez przesady bo on dość lekko wychodzi... :grin:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyprawa do MOab - relacja zdjęciowa
    Dawno mnie tu nie bylo...czas nadrobic zaleglosci. Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi. Zabawa byla swietna..na ...