Jak zachować się na drodze podczas silnego wiatru, wichury? Występowanie wiatru ma duży wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Silny wiatr jest w stanie zepchnąć auto z toru jazdy oraz sprawić, że na jezdni pojawią się przeszkody takie jak połamane gałęzie. Jak w takich warunkach powinien ...
Sezon na rowery, rolki, deskorolki i hulajnogi W ciepłych miesiącach roku wzrasta liczba wypadków z udziałem rowerzystów. W zeszłym roku sprawcami aż 1830 z nich byli kierowcy samochodów osobowych. Zapobiec takim zdarzeniom można m.in. poprzez zachowanie ...
Więc mi możesz conajwyżej pozazdrościć, bo ja miała 17 lat i miesiąc, kiedy zdałam na prawko. ....ale to było kilkanaście lat temu i wiele się zmieniło i całe szczęście.
Nie martw się, czas szybko leci i ani się nie obejrzysz, a będziesz mógł już zdawać.
Nawet ja czasem się zastanawiam, kiedy to zleciało, kiedy ja zdawałam na prawko - wtedy jeszcze były maluszki i "cienko" na kursach i egzaminach, nie było też tego, że trzeba było zaglądać pod maskę.
Aha czyli zapisac sie na egzamin moge przed 18(kilka dni) ale zdawac moge dopiero w dniu 18 urodzin??? Bo dowód mam tymczasowy ważny na 5 lat. A urodziny za miesiac...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.