Audi museum mobile - mobilność jutra Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
Chika Kako i Lexus zmieniają reguły gry Chika Kako należy do najbardziej inspirujących kobiet w branży motoryzacyjnej. Stanowisko głównego inżyniera zajęła jako pierwsza kobieta nie tylko w Lexusie, ale w całej Japonii. To kobieta, która zmieniła ...
Więc mi możesz conajwyżej pozazdrościć, bo ja miała 17 lat i miesiąc, kiedy zdałam na prawko. ....ale to było kilkanaście lat temu i wiele się zmieniło i całe szczęście.
Nie martw się, czas szybko leci i ani się nie obejrzysz, a będziesz mógł już zdawać.
Nawet ja czasem się zastanawiam, kiedy to zleciało, kiedy ja zdawałam na prawko - wtedy jeszcze były maluszki i "cienko" na kursach i egzaminach, nie było też tego, że trzeba było zaglądać pod maskę.
Aha czyli zapisac sie na egzamin moge przed 18(kilka dni) ale zdawac moge dopiero w dniu 18 urodzin??? Bo dowód mam tymczasowy ważny na 5 lat. A urodziny za miesiac...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.