Cześć panowie, posiadam Karcher HDS 990 oraz chemię Nerta Truck Cleaner 2000.
Mam dylemat odnośnie rozcieńczania, rozcieńczając w bańce osobno przecież zasysając karcher też swoje rozcieńcza i proporcja się gubi. Nie mam do niego instrukcji.
Properth napisał(a):Mam dylemat odnośnie rozcieńczania, rozcieńczając w bańce osobno przecież zasysając karcher też swoje rozcieńcza i proporcja się gubi.
Jeżeli masz środek do mycia ciśnieniowego to rozcieńczasz tak jak pisze na bańce. Producent bieże pod uwagę dalsze rozcieńczanie przez maszynę do mycia i ciebie to już nie powinno interesować.
Zawsze możesz zrobić test z mniejszą ilością płynu i sprawdzić jakie proporcje będą dla ciebie najlepsze.
Jak uniknąć poślizgu? - dynamiczna sytuacja na drodze Koniec jesieni i początek zimy to czas, gdy wielu kierowców musi przyzwyczaić się do warunków atmosferycznych, które zwiększają ryzyko poślizgu. Jak nie dopuścić do wpadnięcia w poślizg oraz jak wyjść ...
QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi) Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.