REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No i tu właśnie najczęściej pojawiają się spore różnice. Testy z tego co wiem przeprowadzane są na takim samym torze i samochodach ale jeżdżą różni kierowcy. Tu wystarczy niewielka różnica i już wynik wyjdzie całkiem inny.yeti65 napisał(a):Wszystko zależy od preferencji kierującego i warunków jazdy.
Rokiko napisał(a):Wydaje mi się że bardziej miarodajne będą same opinie użytkowników
No tak ale wiadomo że opony budżetowe jak będą miały ocenę np. 5 to ona nie będzie równa 5 dla opon z segmentu premium.yeti65 napisał(a):Między innymi dlatego jest tyle bardzo dobrych opinii opon budżetowych, a nawet tanich chinoli.
To też prawda. Jeden lepiej je wyczuje a drugi da pięć po noweyeti65 napisał(a):Moje porównania również nie są zbyt precyzyjne, bardziej na zasadzie-"wydaje mi się"
No właśnie... Czasem trudno o dobrą rzetelna ocenę. Wiem jedno że technologia idzie na przód a na jakość nowych opon coraz więcej kierowców narzeka.yeti65 napisał(a):Najdokładniejsze testy przeprowadza ADAC, tyle, że .... W Niemieckim teście przeważnie wygrywają niemieckie produkty
To może być ciekawe porównanieyeti65 napisał(a):A co do conti, to niedługo będę miał okazję sprawdzić ich wyrób na lato(na Dusterze), porównam do Yokohamy GO33 z Outlandera.
Rokiko napisał(a):To może być ciekawe porównanie