[reklama] Tak powinna wyglądać profesjonalna regeneracja, chodzi mi o czystość warunki i sprzęt. Takich warsztatów szukajcie to z naprawy będzie zadowolenie. Tyle w temacie. POZ.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 17 Sie 2015, 15:53, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Reklama
A z innej beczki - gdzie kupić części do regeneracji turbosprężarek? Dotychczas zamawiałem z Mielca, ale posiadam nieduży warsztat i może znajdzie się coś bliżej, Wrocław/okolice?
Ostatnio korzystałem z usług TurboSerwisu na Klimasa i mogę w 100% polecić a jak u kogoś krucho z kasą to naprawę można wziąć na raty bez żadnych formalności, wystarczy tylko mieć dowód ze sobą
We Wrocławiu mam jeden sprawdzony serwis na ul. Robotniczej, ale czy oni zajmują się regeneracją turbosprężarek to mam pojęcia. Ale warto zapytać bo serwis jest bardzo dobry.
Toyota Century Producenci najbardziej luksusowych samochodów mają w swoich ofertach kabriolety - Rolls Royce oferuje model Dawn, a Bentley Continentala GT Convertible. A co, gdyby do tego grona dołączyła również Toyota? Japońska ...
Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.