REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pawellot napisał(a):Witam, mam problem z KEIHINAMI niebieskimi. Czyszczenie w autoryzowanym warsztacie BRC pomogło na jakieś 3 dni. Panowie nie chcą zwrócić pieniędzy za usługę twierdząc że została wykonana zgodnie ze sztuką. Vike czy możesz mi podać namiary na tych magików? Czy w dalszym ciągu jesteś zadowolony? Co z przejściem pomiędzy benzynką a gazem? Czy silnik nie szarpie po naprawie? Czy komp. wyrzuca Ci jakieś błędy?
vike napisał(a):pawellot napisał(a):Witam, mam problem z KEIHINAMI niebieskimi. Czyszczenie w autoryzowanym warsztacie BRC pomogło na jakieś 3 dni. Panowie nie chcą zwrócić pieniędzy za usługę twierdząc że została wykonana zgodnie ze sztuką. Vike czy możesz mi podać namiary na tych magików? Czy w dalszym ciągu jesteś zadowolony? Co z przejściem pomiędzy benzynką a gazem? Czy silnik nie szarpie po naprawie? Czy komp. wyrzuca Ci jakieś błędy?
Pomiedzy przełączaniem nie ma szrpnięć, działa idealnie. Także w trakcie jazdy wszystko jest ok. Telefon do warsztatu: 509 879 642
Looknij tutaj: poterek.com daje gwarancje, sprawdziłem na własnej skórze, mogę polecić gościa z czystym sumieniem.pocieszny napisał(a):a daje gwarancje żeby się nie okazało że najpierw wydasz na czyszczenie a za 2 miesiące kupisz nowewojciech7666 napisał(a):Witam poszperałem troche po necie itd. i znalazłem jedna firme ktora sie zajmuje czyszczeniem wtryskiwaczy gazowych keihin To co napisałeś ze jeden wtrysk kosztuje około 200 zł teraz razy 6 to mamy 1200zł dla mnie to jest dużo Gościu ktory czysci bierze od 28 do 35zł za szt. czyli max 210zł czyli mam 1000zł w kieszeni jak to przelicze na ile tankowan mi to wystarczy to mam kilka miesiecy jazde za darmo... Zobaczymy co bedzie jutro wysylam do nich moje listwy powiedział ze 3 max 4 dni i beda spowrotem ZOBACZYMY CO BEDZIE?!?!?
jest takie stare powiedzenie "dupy szkłem nie podetrzesz"