REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
yeti65 napisał(a): płynna jazda
yeti65 napisał(a):ruch miejski rządzi się swoimi prawami
yeti65 napisał(a):nikt nie robi afery
yeti65 napisał(a): kamerę mam
Kao napisał(a):Na rondach pierwszeństwo ma ten który jest szybszy i odwazniejszy
Kao napisał(a): w Polsce jeździ się w miarę kulturalnie
Kao napisał(a):proponuje wybrać się na urlop do Włoch lub Grecji
Kao napisał(a):Najlepiej idz z tym na milicje jak masz bole dvpy z tego powodu ze Ci się tak zdarzyło panie przepisowy. Koncze tą dyskusje bo nie ma z kim gadać, nie ten poziom.
przepraszam troche mnie poniosło ale probujesz dla goscia wytlumaczyć ze nie ma z czego robić afery i ze w Pl i tak sie w miare dobrze jezdzi i takie zachowania sa normalne bo kazdemu sie spieszy to dalej zrznie cwaniaka i chama.MotoAlbercik napisał(a):Odsyłam do regulaminu. Póki co, obędzie się bez ostrzeżenia, ale proszę się powstrzymywać od tego typu komentarzy
Natężenie ruchu rośnie więc nie ma co się dziwić na takie kwiatki. Na filmie są wybrane sytuacje wymuszenia , a chciałbym zobaczyć czy nagrywający sam nie stwarza takich sytuacji . Tego pewnikiem nie pokażeMotoAlbercik napisał(a):Co do sytuacji z filmików - wyraźnie widać, że pojazdy wjeżdżające na rondo, ewidentnie wymuszają pierwszeństwo. Jak wspomniał kolega wyżej, obraz z kamery nieco oddala widok sprzed auta. W rzeczywistości pojazd na rondzie musi hamować, by nie walnąć. Ciutek szybciej i kolizja gwarantowana...