Samochod do 15-25k zł

30 Paź 2014, 22:15

Jestem z okolic Bielska Białej i tutaj będę czegoś szukał, do mekki się nie wybieram ;) tym bardziej hanldarzy. Saab fajny, to racja. Biorę się za szukanie ;)
pandawidek
Nowicjusz

Auto: Citroen Xsara

30 Paź 2014, 22:17

To były linki przykładowe, zapomniałem napisać :/ Po prostu wrzuciłem coś gdzie jest dużo zdjęć, cena jest normalna i dopisałem co jeszcze trzababy doliczyć :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

01 Lis 2014, 11:44

Sytuacja się lekko zmieniła (uruchomiłem ponownie moją Xsarę), więc mam nadzieję, że do wiosny dojeździ, a to oznaczam że wraca budżet 15-25k. Poczytałem co nie co nt. tych samochodów, zastanowiłem się czego bym oczekiwał, przespałem temat i moje zapytanie się lekko zmienia, bo z sedana przechodzę na hatchbacka. Na ten moment w kręgu zainteresowań jest coś pokroju A3 / Leon / TT / Astra (2,0T?) mam nadzieję, że wielkość jest w miarę zrozumiała ;) bardzo podoba mi się silnik VAG 1,8T, bo nie pali jakoś tragicznie dużo, jest wytrzymały i dobrze znosi gaz, ale ciężko wyszukać coś w miarę nowego z tym silnikiem. Może macie do polecenia jakiś inny samochód o mocy 140KM+ którego silnik dobrze znosi gaz, jego waga nie jest za duża? Ogólnie nie za duży samochód, który na gazie będzie się dobrze odpychał do przodu :)
pandawidek
Nowicjusz

01 Lis 2014, 11:54

pandawidek napisał(a):TT

Odpuść TT bo to auto bardziej dla kobiet niż dla mężczyzn.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Lis 2014, 11:55

Proponuje astre H
Hugibugi
Nowicjusz

Auto: Nissan

01 Lis 2014, 14:24

krzysiek4000 napisał(a):
pandawidek napisał(a):TT

Odpuść TT bo to auto bardziej dla kobiet niż dla mężczyzn.

Kwestia gustu, mi się podoba.

Hugibugi napisał(a):Proponuje astre H

Z silnikiem 2,0T?
pandawidek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kultowe japońskie silniki
    Kultowe japońskie silniki nie bez powodów zdobyły na świecie rzesze fanów, którzy doceniają nie tylko ich niezawodność, ale również dużą podatność na modyfikacje. Oto kilka świetnych japońskich ...
    Dacia Jogger Extreme - terenowa w każdym calu
    W ramach debiutu rynkowego modelu Dacia wprowadzi do sprzedaży limitowaną serię Jogger Extreme o wyraźnie zaakcentowanych cechach auta terenowego. Będzie dostępna w pięciu kolorach nadwozia: Czarna Perła, Szary Comète, ...