Barol Ty się zgadałeś z tym gościem na sobotę? Bo w niedziele wpada mi trochę wolnego czasu i bym tam podkosczył, ale skoro jakiś typek chcę mi ukraść moją zdobycz, to nie wiem czy nie wziąć wolnego ;D
Kurde sam już nie wiem trochę z typem pogadałem i jak wspomniałem o czujniku lakieru powiedział mi że błotnik przedni i prawe drzwi były "malowane" przez profesjonalnego lakiernika wspomniał też że "dorywczo lubi sobie pohandlować" Pomijając już fakt że jakiś typ był z nim zgadany na sobotę, ale ten stwierdził że jak przyjadę wcześniej i będę zdecydowany to tamtego oleje. Facet coś kręci, cóż podskocze tam w weekend i zobacze jak się sprawa ma.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.