Samochod do max 24tys

28 Gru 2015, 09:46

Witam. Poszukuję samochodu. Rocznie robię 10tys km. Szukam samochodu w sedanie. Doradzcie Mi jakiegoś dobrego diesla(troche w nowszych autach obawiam sie dmumasu) badz b+g. Szukam samochodu z ciekawym wyposażeniem tzn. sterowanie radiem czy komputerem no i radio z nawigacja (duży wyswietlacz). Moje propozycje ktore znalazlem: audi a4b6, a4b7, passat b6, volvo s40 II. Proszę o inne propozycje. Pozdrawiam
flightmen1319
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 05 1994
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Vectra B
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

28 Gru 2015, 11:01

Kolejny...
Robisz 10tys. rocznie to po co Ci diesel?
czy-na-pewno-stac-cie-na-diesla-vt88824.htm

Nawet LPG będzie się długi zwracać...

Passat B6 to szmelc
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

28 Gru 2015, 11:31

Ja rozumiem że nie każdy może się znać na motoryzacji , ale to forum jest na tyle pomocne że są takie tematy jak przytoczył kolega wyżej.
Nie będę powtarzał tego co wyżej, ja przy takim przebiegu szukałbym jakiejś dobrze wyposażonej benzyny , np. e39 jeśli akceptujesz wyższe koszty eksploatacji to auto bardzo fajne duże i wygodne.
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Yaris GRMN
    Był marzec 2017 roku. Toyota Yaris WRC zdążyła już pokazać, na co ją stać, wygrywając Rajd Szwecji i docierając do mety jako druga w Rajdzie Monte Carlo. Wtedy na Salon Samochodowy w Genewie wjechał Yaris GRMN. Rasowy hot ...