Samochód do ok. 3000zł - 3800zł

14 Lip 2014, 08:27

Komis z Dobieszowic haha dobrze znany temat mi jak i mojemu bratu,nikomu nie polecam tego komisu,obsługa chamowata ludzie traktowani są jak zło konieczne a o autach sie nie wypowiem bo na złomie można znaleść lepsze.. szkoda czasu i nerwów.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

14 Lip 2014, 09:49

Ta Vectra niebieska to jakiś złom, jeszcze te "misie" na fotele :lol:
A jeszcze dopisek "Najtańsze smochody na śląsku" więc czego my oczekujemy..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

14 Lip 2014, 13:28

Z ciekawości rzuciłem okiem na tę niebieską Vectrę. Za darmo bym jej nie wziął,bo bym się bał nią 5 km od domu wyjechać. Widziałem takie Vectry A w lepszym stanie i za mniejszą kasę. nadal proponuję przeszukać konkretnie rynek Golfów III. :)
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback

14 Lip 2014, 17:37

Nie chcę się z wami Panowie kłocić ale za kwótę ktorą podał autor wątku nie ma co się cudów spodziewać.Ja wklejam linki aut które mi się wydaja odpowiednie,o tego w końcu forum jest czyż nie :) ja nabieram dopiero doswiadczenia bo Opelek moim pierwszym autem jest.Co do rynku golfów 3 to raczej też nic ciekawego nie będzie moim zdaniem,ale to tylko moje zdanie jest.Pozdrawiam
Pikasek
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 08 04 2013
Auto: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 16 v
Paliwo: Benzyna
Typ: Liftback
Rok produkcji: 2004

14 Lip 2014, 17:45

My nie mamy do Ciebie pretensji :wink: Tylko w takich budżetach staraj się szukać aut od prywatnych właścicieli a wszelkie zagrywki typu "najtańsze auta na Śląsku" oznacza że tam nic dobrego raczej się nie kupi i ta Vectra no cóż po zdjęciach zachęcająco nie wygląda, a jak już szukać w komisach to zobacz na inne oferty i ich ceny, wtedy też można poznać czy w komisie stoją raczej trupy czy coś w miarę ogarniętego :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

15 Lip 2014, 06:35

Racja... Chodzi tylko o to ,żebyś "z urzędu" nie wpadł na własne życzenie i od razu na minę. :yes:
Lepiej kupić np jakiegoś Peugeota 306 niż trupa z "bardziej uznanym znaczkiem na masce".
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda latem na zimówkach to zły pomysł
    Możesz nie być tego świadomy, ale pewnie w Twoim kręgu znajomych czy sąsiadów znajdzie się ktoś, kto jeździ na oponach zimowych. A może robisz to właśnie Ty? Czy warto tak ryzykować? Nie każda opona potrafi zapewnić ...