Samochód od 9000 do 12000zł

28 Gru 2009, 23:05

Co do tego drugiego Passata to drzwi od strony kierowcy sa wgniecione i wogole wydaje mi sie ze ten Pasek jest na granicy wytrzymalosci,a i na db paska B5 trzeba miec najmniej z 15tys
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Gru 2009, 23:10

Na upartego znajdzie tanio , dobry samochód ;] A co do tych Passatów sory nie przyjrzałem się dokładnie .
CzarnyMateo
Nowicjusz

Miejscowość: Zamość

29 Gru 2009, 00:54

No to widzę że najlepszą opcją była by astra 2. A czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak z tymi ibizami jest z kosztami utrzymania, chodzi mi tu o wymienianie niektórych rzeczy które wiadomo że się zużywają np. rozrząd, części przy zawieszeniu itp. itd?
pawso
Nowicjusz

Miejscowość: Lębork

29 Gru 2009, 12:02

Ogólnie nie powinno być dziwnych niespodzianek, bo technicznie to Polo z tego co wiem, gorzej z wykonaniem i blachą. Ja bym jednak wolał już rdzewiejącego Opla od Ibizy, to jest pudełko totalne.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

29 Gru 2009, 14:15

Tak dokladnie. I oplem znacznie lepiej sie prowadzi i ma wiekszy komfort jazdy. I wlasnie dlatego wolalbym opla
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

29 Gru 2009, 20:10

No dobra przekonałem się do opla.
szukam wersji sedan albo hatchback i nie wiem jaką opcję silnikową wybrać, interesuje mnie moc około 100km, co będzie tańsze w utrzymaniu i lepiej się sprawdzi w niedalekich trasach (dojeżdżanie do pracy około 12km i zwykłe jeżdżenie po mieście no i czasem gdzieś dalej ) I jeszcze jedno czy znajdę coś do 12 tys. ciekawego? Dziękuje wszystkim za pomoc
pawso
Nowicjusz

Miejscowość: Lębork
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 2JZ-GTE - Toyota
    Trudno znaleźć silnik o większej rozpoznawalności wśród miłośników samochodów sportowych niż 2JZ. Historia tej 6-cylindrowej, 3-litrowej, rzędowej jednostki sięga początku lat 90., a motor jest najczęściej ...
    Jaki wpływ na prędkość ma hałas silnika, a jaki muzyka?
    Badania wykazują, że hałas silnika ma wpływ na prędkość, z jaką jedzie kierowca. Gdy kierowca nie słyszy natężenia pracy silnika, jeździ szybciej i znacznie zaniża szacowaną przez siebie prędkość, z jaką się porusza*. A jak ...