Witam Poszukuję samochodu do 10 tyś zł, mieszkam w województwie małopolskim, więc najlepiej by było aby znaleźć coś w tym rejonie. Samochód będzie użytkowany w krótkich trasach, sporadyczne do jazdy w mieście. Samochód ma być moim pierwszym pojazdem, nie musi być duży zależy mi na ekonomicznej jeździe i taniej eksploatacji. Wolałbym wersję 4/5 drzwi. Do tej pory spodobały mi się takie samochody jak: Seat leon I Audi a3 Rover 45 Co do silników to nie wiem jakie mogą być odpowiednie. Nie znam wielu modeli także proszę o opinie oraz wasze propozycję. Dziękuję.
Dzięki za pomoc Jakiego silnika szukać w przypadku Rovera aby było w miarę ekonomicznie? Jak wygląda sprawa z częściami i awaryjnością bo nie chciałbym kupić skarbonki i i odwiedzać non stop mechanika.
Škoda 935 z nadwoziem aerodynamicznym z lat trzydziestych XX wieku Podczas siódmej edycji "Schloss Bensberg Classic" w miejscowości Bergisch Gladbach, niedaleko Kolonii, ŠKODA pokazała dziewięć niesamowitych samochodów klasycznych, pochodzących ze 120-letniej historii ...
MINI przekroczyło 1000 nowych rejestracji w 2016 roku w Polsce We wrześniu MINI przekroczyło 1000 nowych rejestracji w 2016 roku w Polsce. Był to jednocześnie jeden z najlepszych miesięcy dla marki w tym roku. Wzrost w stosunku do sierpnia świadczy o wysokim, a przede wszystkim stabilnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.