Według sprzedawcy (osoba prywatna) malowane tylko przed jego zakupem przednie drzwi lewe. Wydaje mi się, że również lewy tylny bok ale to jutro na miejscu zobaczę. A poza tym warte uwagi właśnie te drugie autko?
Tylny zderzak też nie pasuje odcieniem. Niestety zdjęcia słabe i nie widać łączeń, linii żadnych. Optymizmem ten samochód mnie nie napawa, bo na pierwszy rzut oka coś jest nie tak.
Jak będziesz chciał to ja za niedługo bedę chciał sprzedać swoja Vectrę C 1.8 LPG, jestem prywatnym użytkownikiem, nie handlarzem. Po wiecej szczegółów zapraszam na priv.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Koniec kręcenia liczników? Z dniem 1 stycznia 2014 r. weszła w życie nowelizacja rozporządzenia Ministra Transportu w sprawie zakresu i sposobu przeprowadzania badań technicznych pojazdów. Jedną ze zmian jest zobowiązanie stacji kontroli pojazdów do ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.