Witam wszystkich! mam taki problem;podczas jazdy auto rozpędza się do 120km. i nic więcej,po podłączeniu pod kompa wyświetliło się coś takiego;17958.P1550 Ciśnienie doładowania odstępstwo od normy,czy możecie pomóc co mogło się stać??? z góry dziękuje.
Wyczyściłem EGR,było sporo syfu odrazu odkręciłem kolektor ssący i też sporo wyleciało sadzy,normalnie jak w kominie,wymontowałem też turbine,ale tam niema co czyścić łopatki obracaą się lekko zrobiłem próbną jazde i jest ok.
Lexus IS w kolorze wojownika - debiutuje specjalna wersja sedana Lexus chętnie tworzy specjalne wersje swoich samochodów. Tym razem projektanci zabrali się za model IS i jak zwykle zainspirowali się japońską kulturą. Lexus IS I Blue ze specjalnymi wstawkami w wyjątkowym kolorze ...
Światowa premiera Golfa GTD GTD jest od 31 lat "dalekobieżnym ekspresem" w ofercie Golfów – w wyjątkowy sposób łączy przyjemność jazdy i osiągi samochodu sportowego ze spalaniem typowym dla małych samochodów. Teraz, na bazie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.