Hej,
no i mam juz kolejny problem, byłem w seacie i powiedzieli ze pała mi jednostka sterujaca abs - koszt to okolo 2300 zł. znacie jakies tanszy sposob ??? Czy to jest niebezpiecznie, wyczytałem w ksiazce serwisowej ze moze dojsc do blokady kół.
Znaleźć taniego mechanika, który zrobi "tanio ale dobrze", a nie "tanio ale się rozpadnie bo brakuje połowy śrubek, bo mi się przydadzą do innego auta". Części kupić na giełdzie, szrocie lub na alledrogo...
Ograniczenie prędkości na niemieckich autostradach Niemcy nasi bliscy sąsiedzi za zachodnią granicą rozważają wprowadzenie ograniczenia prędkości na wszystkich autostradach. Do tej pory jeżeli znaki nie mówiły inaczej takie ograniczenie nie obowiązywało. Tu jednak ...
Renault Megane - kompaktowy hatchback do miasta Najbardziej ekonomiczny silnik zapewniający przyzwoite osiągi to 1,6 dCi o mocy 130 KM i średnim spalaniu na poziomie 4 l/100 km . Odmiana ta została wyceniona na od 88 tys. zł i nie występuje z automatyczną skrzynią biegów. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.