Witam, ostatnio zauważyłem, że sprzęgło łapie mi wysoko i w ogóle jakoś miękkie jest. Do tego jak wcisnę sprzęgło to słychać takie stuknięcie(nawet przy zgaszonym silniku). Wiecie co to może być? Obadałem auto na kanale i zauważyłem, że wysprzęglik jest trochę mokry. Innych wycieków nie widziałem. Czy tylko wysprzęglik do wymiany, czy jeszcze coś?
Mokry wysprzęglik to rzecz niedopuszczalna,musi być suchy jak pieprz,będzie działał,aż uszczelnienia szlag trafi,noga w podłodze i koniec z jazdy.To ,że sprzęgło jest wysoko,to nic nie szkodzi,gorzej gdy niziutko i nic już wyregulować nie można.
Dane na temat BMW X7 - poznaj najważniejsze informacje BMW to marka, która zasłynęła przede wszystkim z uwagi na swoje sportowe limuzyny oraz klasyczne sedany. Pojazdy te szybko zostały okrzyknięte mianem doskonałych i niezwodnych w każdym calu. Obecnie jednak BMW zdecydowało ...
Pięciostopniowa skala autonomicznej jazdy Coraz śmielej do seryjnych modeli samochodów przedostają się rozwiązania, zwalniające kierowców z części ich dotychczasowych obowiązków. Klasyfikacje stopni jazdy autonomicznej umożliwia pięciostopniowa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.