Witam, orientuję się ktoś co może być nie tak po kodzie błędu? Jak lekko dodaję gazu podczas jazdy to samochód delikatnie szarpie w okolicach 2k obrotów, gdy dodam mocniej to jedzie płynnie. Z tego co wyczytałem to czujnik ciśnienia doładowania wariuje, miał ktoś podobny problem?
Sprawdź wtyczkę od czujnika (czasem problemy z połączeniem potrafią powodować taki błąd) i sam czujnik czy nie jest bardzo brudny. Jak bym wyczyścił jedno i drugie po czym ponownie sprawdził czy błąd wróci.
A orientuje się ktoś gdzie dokładnie znajduje się map sensor w Leonie 1p silnik BMN bo go nie mogę za cholere znaleźć? Najlepiej jakby ktoś mi pokazał na jakimś zdjęciu.
Master Truck 2013 / relacja Międzynarodowy Zlot Ciężarowych Pojazdów Tuningowanyh MASTER TRUCK 2013, odbył się już po raz dziewiąty na Autodromie Delta mieszczącym się na terenie lotniska Aeroklubu Opolskiego w Polskiej Nowej Wsi pod Opolem. ...
Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka? Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.