Witam, mam problem ponieważ świeci mi się kontrolka od hamulca ręcznego. Po opuszczeniu hamulca ręcznego gaśnie i za jakiś czas się zapala ponownie. Płyn hamulcowy jest. Klocki są wymienione.
Mam pytanie mówisz ze za jakiś czas zapala się kontrolka hamulca ręcznego a czy pedał hamulca zmienia się tzn robi się twardy albo wpada z małym oporem w podłogę jeśli tak sie robi to musisz ponownie odpowietrzyć hamulce ?
Albo czujnik od ręcznego nawala albo pływak na zbiorniczku z płynem hamulcowym od wstrząsów może załączać i dlatego. a odepnij przewody od tego pływaka i zobacz wtedy.
Kierowca z wadą wzroku - okulary czy soczewki za kierownicą? Głównym argumentem za używaniem soczewek kontaktowych podczas prowadzenia samochodu może być fakt, że zapewniają lepsze widzenie we wszystkich kierunkach. Okulary, szczególnie w przypadku grubszych oprawek, ...
Jazda w zimowej aurze - opady śniegu i przymrozki, mgła Gdy występują opady śniegu i przymrozki, przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Oczyszczanie auta ze śniegu i lodu czy regularna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.