Witam Tak jak w temacie,rynek jest tak nasycony towarem,że muszę uściślić poszukiwania. Szukam benzynki do poj 2,0 do zagazowania, sedan lub hatchback w cenie +- 22 tyś, zależy mi na niskiej awaryjności i aby samochód był ok. 10 letni. Jakie modele,gen i roczniki wyłapię w tej cenie w dobrym stanie? Jestem przekonana do japońców(accord,avensis,corolla,civic) i audi,wv, ale wysłuchałabym innych propozycji. Dziękuje wam bardzo ! Pozdrawiam!
marlenajedza napisał(a):Szukam benzynki do poj 2,0 do zagazowania, sedan lub hatchback w cenie +- 22 tyś, zależy mi na niskiej awaryjności i aby samochód był ok. 10 letni.
Vectra C 2,0 turbo ale zejdź ciut z rocznika bo napalając się na rocznik jest szansa spora że trafisz na złom.
Wlasnie vectra mi sie nie podoba a nie jestem przekonana do mniej znanych marek po przygodach z kia carens i honda stream, mialam jeszcze civic vi jajko i wbrew pozorom najmniej klopotliwe auto no i extra sie nim jezdzilo,tylko blacha siadla
Lexus zjada na śniadanie resztę aut jeśli chodzi o bez awaryjność o części w epoce ogólnie dostępnego internetu też nie ma się co obawiać. W razie potrzeby mechanik posiadający odrobinę rozumu ogarnie to auto
Nocne przymrozki to zmora kierowców Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
Nowe technologie, problemy i skandale. Prześwietlamy fabrykę Tesli Fabrykę Tesli uznaje się za ikonę filozofii przemysłu 4.0. Nie wszyscy jednak podzielają ten entuzjazm. Skandale związane z licznymi urazami pracowników, którzy narzekają na zawrotne tempo pracy oraz problemy ...
Lexus w ok. 350km od Rzeszowa jest tylko jeden od dilera,ale ladny Sonaty odpadają również mi się nie podobają. Chce też się zmieścić w górnej granicy ceny 22 tyś, pewnie coś jeszcze utarguję. Również te Saaby mi się nie podobają. Czy za jakimś sensownym Audi bądź BMW bądź Accord lub Astrą czy czymś innym warto się rozglądnąć?
Accord VII od 05' raczej poza budżetem jedynie VI z końca produkcji. Ja zaproponuję Toyotę Corollę E12 1.6 i Hondę Civic VII 1.6 nawet nie będzie potrzeby gazowania bo te silniki są nawet oszczędne.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.