witam posiadam bmw316 w czasie jazdy przy rozgrzanym silniku z nagrzewnicy zaczeło lecieć zimne powietrze i zagotowało mi wpde i teraz przy każdym odpaleniu z nagrzewnicy leci zimne powietrze i automatycznie gotuje się woda. wymontowałem termostat i dalej to samo się dzieje co mam zrobić
nawet jeżeli padła pompka to i tak chłodnica będzie zimna (niedrożna również), pompka po zatarciu stawia opór większy i na biegu jałowym (wolnych obrotach) było by to odczuwalne po pracy silnika, a poza tym przeważnie lubi cieknąć w takim wypadku koło tej pompy
No tak zależy co miał na myśli "automatycznie gotuje"? fakt jeżeli zaraz po odpaleniu woda w zbiorniczku "gotuje", to prawdopodobnie uszczelka, a łopatki od pompy wodnej to nie turbo i nie topią się, ani nie rozsypują
Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...
DS Automobiles - założenia firmy i krótka historia DS Automobiles oficjalnie powstała 1 czerwca 2014 roku. Nazwa najmłodszej i w zamyśle najbardziej ekskluzywnej francuskiej marki Grupy PSA wywodzi się z legendarnego modelu DS 19 z 1955 roku, który stanowił pod wieloma ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.