Jaki jest powód tego, ze słyszę sie w głośnikach od radia samochodowego gdy mówię, przez CB.. ? i jak to zlikwidowac.?
Kiedys gdy miałem CB w tym wlasnie samochodzie to nie było zadnych problemów.. przez jakies czasm mialem go wymontowanego... a teraz gdy zamontowałem to pojawił sie ten problem..
PreZideNto2 napisał(a):Wydaje mi się że masz źle masę podłączoną, zobacz czy antena masuje i czy głośniki są dobrze podłączone a masz CB z głośnikiem, czy głośnik osobno??
Mam glosnik osobno.. ale i tez mam glosnik w CB.. próbowalem na rózne sposoby i niestety to samo..
Kierunkowskazy - migać czy nie migać? Kierunkowskazy są ważnym narzędziem komunikacji na drodze. Pozwalają na informowanie o planowanym manewrze, więc prawidłowe korzystanie z nich powinno być nawykiem wszystkich kierowców. Dla wielu jednak nie jest. Trenerzy ...
Nietypowe auto do driftu Dodatkową różnorodność do świata sportów motorowych wprowadzają auta do driftu. Konstrukcyjnie bliżej im do samochodów wyścigowych niż rajdówek. W końcu zawody driftingowe organizowane są na gładkiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.