Sportowy samochód do 3,5tys!

02 Lip 2010, 14:23

sportowe za tą kase??
a ja wam powiem o jedynym aucie które konkurowało z Golfem GTI II generacji ;)
jesyne które jeździło lepiej :wink:
Peugeot 205 GTI właśnie :wink: 120 kucy przy tej masie i zwrotności robi wrażenie ;)
i za taką kase to jest w zasadzie jedyna porządna alternatywa do Golfa :D tych 2 niestety w kwestii prowadzenia i osiągów nie mają konkurentów :mrgreen:
no może honda CRX ale znalezienie nie bitego egzemplarza graniczy z cudem :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

03 Lip 2010, 11:35

oj juz sie nie smiejcie, nie mam pieniedzy mam tyle ile mam chcialem tylko zebyscie doradzili;p poprostu podoba mi sie ten civic tylko chodzi o spalanie i czy czesto padaja czesci eksplatacyjne oo ;)
Jacu69
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

03 Lip 2010, 12:15

Jak nie masz pieniędzy to nie kupuj auta tylko zainwestuj w dobrą sieć KM, dobrze Ci radzę, ostatecznie kup takie auto, na jakie Cię stać aby potem nie stało pod domem, bo nie ma za co naprawić.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

03 Lip 2010, 18:10

A Civic IV??
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Opony zimowe są zbyt miękkie na lato
    Jeśli serwis oponiarski doradził, żeby dojechać zimowe opony latem – bo i tak już się kończą – to zmień go na bardziej profesjonalny. Zmień też koniecznie opony – najpóźniej przed wyjazdem wakacyjnym. ...