Witam, Nie wiem czy to właściwy dział, ale mam problem z określeniem co może być przyczyną stuków, które słychać przy odpaleniu, po kilku sekundach ustają. Postoi chwilę i przy odpalaniu znów słychać takie dość mocne stuki, czy to mogą być popychacze?? Dziękuję
Może smok olejowy przypchany i olej ma w pierwszej fazie ciężko zanim dotrze do wszystkich kanałów, może to być też zły olej lub pompa która daje słabe ciśnienie. Generalnie problemów może być sporo...
Te stuki zawsze są takie same nie ważne czy zimny czy też ciepły silnik? Czas po jakim ustają zależy od tego czy silnik jest rozgrzany czy też nie?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Zmęczenie, sen - przyczyny wypadków drogowych Zmęczenie to prawdopodobnie najbardziej bagatelizowany czynnik wśród przyczyn wypadków drogowych, ponieważ jego rzeczywisty udział jest trudny do zmierzenia. Szacuje się, że zmęczenie ma wpływ na nawet 30% wypadków ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.