Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):choć szczerze mówiąc nie bardzo wiem czym tu się tak jarać. Auto jak auto)
szybki napisał(a):Żeby budzić się co rano, stanąć przy oknie w fikuteryjnej biżamce, trzymając w lewej ręce kawę i mówić sobie "jezu jaki jestem sprytny mam taniej skode a to już prawie folcwagen"
Kaczmarczyk napisał(a):Trzeci jak cię mogę, ale czwarty ma przebieg taki, że aż śmieszy. 117 tys i auto z 2003? Obliczmy: 117 tyś dzielimy przez 16 lat = 7 312,5. Dzielmy to na 300 dni w roku roboczych i wychodzi, że ta Skoda przejeżdżała dziennie 24 km.
mike napisał(a):a o jakim aucie teraz mówimy? Bo Skoda i luksus to jakby się wyklucza
Pionek napisał(a):Oczywiście przecież taki nowy Superb L&K za 150k z salonu to auto dla biednych
duzy90 napisał(a):Ale to trzeba miec jakies pojecie motoryzacyjne i jezdzic czyms wiecej w zyciu poza accordem, bo tak to mozna naczytac sie auto-swiata i twierdzic ze superb jest luksusowy,
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SKODA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SKODA