Cześc, Czy mozliwe aby GV miała napęd tylko na przód? Sprzedawca (komis) tak własnie twierdzi a na desce rodzielczej normalnie jest ten przełącznik do zmian 4H,4L itd.
Zajrzyj pod auto ,jak z tyłu są ślady dyferencjału albo półosi to może kiedyś miało 4x4. Ale się zepsuło to zdemontowali. Taniej niż naprawiać, nie jeden Freelander się o tym dowiedział .
Wiem że ma inaczej. Ale na samym przodzie da się jeździć. Prawie miesiąc tak funkcjonował mój znajomy, po tym jak uszkodził tylny wał i dyferencjał. Mogę zapytać w zaprzyjaźnionym warsztacie jak to zrobili.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Najmocniejsze limuzyny V8 Sprzedaż najmocniejszych samochodów w klasie premium niezmiennie rośnie odnotowując kolejne rekordy. Dobrym przykładem na potwierdzenie tego trendu jest dynamicznie rozwijający się polski rynek. Piękne i szybkie limuzyny ...
Pytanie jak zablokowali centralny po kupnie brakujących części auto wróciło do stanu fabrycznego. Jego właściciel zrozumiał czym się rożni seryjna GV na szosowych oponach do zmotanego Montereya. Wystarczyło 200m i 2000zł
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.