witam może znajdzie się na tym forum ktoś kto bedzie mógł mi pomóc chodzi o to że od jakiegoś czasu jak włączam wycieraczki w samochodzie to robi mi się taki jakby mleczny nalot, który znika dopóki znowu wycieraczka nie przejedzie po szybie. To utrudnia widoczność szczególnie o tej porze roku Tak sobie myśle, że może to dlatego że myłam samochodzik wodą z szamponem który zawierał wosk.. moje pytanie jest takie czy znacie jakiś skuteczny sposób na pozbycie się tego cholerstwa - zaznaczam że mycie zwykłym płynem do szyb nic nie pomogło
jakie były wcześniej to nie wiem bo były zamontowane jak kupiłam autko i im się szczerze mówiąc nie przyglądałam tylko wymieniałam A teraz mam Valeo o ile dobrze pamietam
Może to być od wosku.Robi się też tak,po umyciu szyby płynem do mycia szyb.Spróbuj umyć szybę poprostu wodą z mydłem.Najlepiej szarym,a jak nie masz,to takim nazwyklejszym.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Uwaga Dziecko! Początek roku szkolnego Standardowo od 1 września na przejściach dla pieszych pojawia się więcej dzieci w tym roku będzie to od 3 września kiedy to zaczyna sie pierwszy dzień szkoły. Wiele z nich będzie samodzielnie pokonywać drogę z domu do szkoły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.