REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MasiudaDios napisał(a):Ok rozumiem że jakościowo te z ASO są najlepsze
yeti65 napisał(a):Polemizowałbym z tym
MasiudaDios napisał(a):czy muszę to zrobić w serwisie ASO ? Chodzi o to żeby nie stracić gwarancji proszę o odpowiedź
Z tego co wiem nie ma takiego obowiązku żeby takie rzeczy robić w ASO i nie powinieneś też z tego tytułu stracić gwarancji jak zrobisz w innym serwisie. Jednak ja bym na twoim miejscu zadzwonił i zapytał o cenę żebyś miał też rozeznanie. Wtedy też orzesz zapytać o tą gwarancję żebyś był pewny.MasiudaDios napisał(a):czy muszę to zrobić w serwisie ASO ? Chodzi o to żeby nie stracić gwarancji
Cichy77 napisał(a):ednak ja bym na twoim miejscu zadzwonił i zapytał o cenę
Wiem o tym i dlatego warto czasem zapytać o cenę. Ja jakiś czas temu potrzebowałem jakąś część i kupiłem w ASO o jakieś 20% taniej niż w innych sklepach internetowych.Gradory napisał(a):W ASO nie musi być drogo. Bywają promocje i może wyjść nawet taniej.
I myślisz, że oni to robią za free? Leją olej z beczki a nie z mniejszych baniek takich jak kupujesz, nie zawsze tez leją to samo tzn. tej samej firmy co kupujesz niby oryginał. Jak ci wleją to nie wiesz jaki to olej bo tego nie sprawdzić a napisać mogą wszystkoGradory napisał(a):W ASO cena promocyjna z wymianą 249 zł niezależnie od auta (poza dostawczymi). Poza ASO sam olej by wyszedł co najmniej 200 zł, bo potrzeba 5,5 litra.